‘Joshua Zirkzee laat zich uit over blunder van Feyenoord’

Joshua Zirkzee maakt op het moment naam voor zichzelf bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Feyenoord was de club die hem opleidde maar hem vervolgens wel kwijtraakte. Maar volgens de jonge spits hadden de Rotterdammers dat aan zichzelf te danken.

In een interview met het Algemeen Dagblad onthult de jongeling: “Ik had drie seizoenen bij ADO Den Haag in de jeugd gespeeld toen Feyenoord mij naar Varkenoord haalde. Ik werd in Rotterdam kampioen met Onder-16, won de beker met Onder-17 en mocht af en toe zelfs meedoen met Onder-19. Ik was topscorer van de hele jeugdopleiding. De mensen binnen de club vertelden tevreden te zijn en eigenlijk wilde ik ook niet weg. Maar dat gevoel veranderde toen de club me geen contract aanbood.”

Zirkzee vervolgt: “Veel spelers van Onder-17 kregen een contractvoorstel. Feyenoord zei dat ik nog een jaar moest doorgaan met waar ik mee bezig was en dat ik dan later misschien ook mocht tekenen. Toen besloot ik dat ik naar een andere club zou gaan. Ik heb bij Everton meegetraind, maar Bayern was de club waarvoor ik wilde spelen. Toen dat duidelijk werd in Rotterdam, kreeg ik alsnog een contractaanbieding van Feyenoord. Dat was wat mij betreft te laat.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!