‘Buitenlandse topclub meldt zich voor Joey Veerman’

Joey Veerman mag zich in de belangstelling heugen van de Belgische topclub Club Brugge. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“De Belgische landskampioen van het afgelopen seizoen ziet in Veerman zowel voor de korte als lange termijn een interessante speler. Veerman paste zich vorig jaar razendsnel aan bij SC Heerenveen, dat hem in de slotweek van de transferperiode overnam van FC Volendam. Met zijn rust aan de bal, functionele techniek en passzuiverheid werd Veerman al snel een van de belangrijkste schakels in de ploeg van trainer Johnny Jansen.”

“Bovendien is Veerman slechts 21 jaar. Verondersteld mag dan ook worden dat de jeugdinternational zich nog verder ontwikkelt. Veerman ziet een Nederlandse of Belgische topclub als de ideale vervolgstap in zijn carrière. Feyenoord is eveneens gecharmeerd van de creatieve middenvelder, maar vermoedelijk vormt de transfersom een te groot obstakel voor de Rotterdammers”, aldus het AD.

Veerman ligt in Friesland vast tot medio 2022, met een optiejaar. Heerenveen kan zodoende een miljoenenbedrag vragen en stuurt zelfs aan op contractverlenging.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!