‘Feyenoord krijgt gigantische ruildeal aangeboden’

De financiele situatie bij Feyenoord is niet erg comfortabel en daarom kan het zeer welkom zijn als de Rotterdammers een flinke verkoop doen. Zoals centrumverdediger Marcos Senesi bijvoorbeeld.

We hebben al een paar keer kunnen lezen dat technisch directeur Frank Arnesen alleen wil luisteren bij een recordaanbieding van rond de 20 miljoen euro. Volgens de Italiaanse media is het geïnteresseerde AS Roma echter niet van plan om dit bedrag zomaar eventjes op tafel te leggen.

De Romeinen zouden veel meer voelen voor een ruildeal, waarbij Rick Karsdorp definitief terugkeert naar De Kuip. Op die manier kan de torenhoge vraagprijs van Feyenoord gedrukt worden, al is het de vraag of de traditionele Eredivisie-topclub hier wel oren naar heeft.

De rechtsback speelde in het voorbije seizoen op huurbasis voor Feyenoord en dat ging met horten en stoten: hij was behoorlijk vaak geblesseerd. Toch zou oefenmeester Dick Advocaat Karsdorp best kunnen gebruiken, al weegt dat hoogstwaarschijnlijk niet op tegen het verlies van Senesi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *