FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Abdel Rahman Magdy verwacht snel een bod van Ajax of Feyenoord’

Het grote Egyptische talent Abdel Rahman Magdy denkt dat er een goede kans is dat hij volgend seizoen in de Eredivisie speelt. De vleugelaanvaller verwacht namelijk een bod te krijgen van Ajax en/of Feyenoord. Dit zegt hij in een gesprek met het medium Kingfut.

De 22-jarige voetballer staat momenteel nog onder contract bij Ismaily SC, maar lijkt klaar voor het grotere werk. Naar eigen zeggen is de kans aanwezig dat hij daarom richting Nederland verhuist. “Ik wil in het buitenland spelen, zeker nu ik nog jong ben”, laat het talent optekenen.

“Na de Africa Cup O23 van afgelopen jaar ben ik aangeboden bij Nederlandse clubs als Ajax en Feyenoord. Desondanks heeft Ismaily nog geen bod ontvangen, maar ik verwacht dat er nog deze week een aanbieding komt”, aldus de talentvolle voetballer.

Magdy maakte op 23 maart van afgelopen jaar zijn debuut voor het nationale elftal van Egypte, dat het opnam tegen Nigeria. De veelbelovende aanvaller wordt in Egypte naar verluidt gezien als een van de grootste talenten uit zijn generatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *