FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Praatprogramma Veronica Inside met zijn tweeen verder’

Analist Rene van der Gijp heeft gisteren aangegeven tegenover het medium BuzzE dat hij en Johan Derksen niet langer openstaan voor een vervolg van het huidige format van Veronica Inside. Wel wil hij eventueel praten over een ander format.

Angela de Jong, tv-columnist van het Algemeen Dagblad, vindt het niet meer dan logisch dat het programma stopt na de veelbesproken racisme-uitzending van afgelopen maand. “De hele geloofwaardigheid is weg. We hebben natuurlijk niet alleen de aflevering gehad waarbij Wilfred opeens zijn eigen collega’s min of meer voor schut zette”, stelt De Jong in de AD Media Podcast.

Hoewel Gijp en Derksen dus stellen dat ze bereid zijn om na te denken over een programma mét Wilfred Genee, is De Jong niet overtuigd dat het drietal ooit weer op de buis te zien is. Sterker nog, De Jong noemt het uitgesloten dat dit gebeurt.

“Ik zou niet weten wat John de Mol kan doen om die drie weer in het oude gareel te krijgen. Een oplossing is denk ik met zijn tweeën verder, Gijp en Derksen, en dan kijken of met een andere presentator eenzelfde soort programma gecreëerd kan worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *