Jens Toornstra sloeg uitstekend aanbod van Lazio Roma af

Drie jaar geleden had Jens Toornstra de mogelijkheid om Feyenoord te verruilen voor een avontuur bij Lazio Roma. Maar de middenvelder sloeg het aanbod van de Italianen af. Dit weet journalist Mikos Gouka te melden van het AD.

“Toen Toornstra in mei 2017 met Feyenoord de titel won, stond Lazio wapperend met een mooi contract op de stoep”, zo schrijft hij. “Veel spelers waren op het eerste de beste vliegtuig gesprongen, maar de middenvelder zei nee tegen de Italiaanse club. Geen risico, Feyenoord was toch ook mooi?”

De middenvelder tekende afgelopen zomer een nieuw contract in Rotterdam, dat hem tot medio 2022 aan de club verbindt. “De leiding zegde hem meteen toe dat hij na zijn loopbaan werkzaam kan blijven in de Kuip. Een beetje op z’n Feyenoords, want er is werkelijk nog geen idee hoe of wat.”

“Of Toornstra echt in het voetbal blijft, is ook maar de vraag”, vervolgt Gouka zijn column. “Hij (Toornstra, red.) zei al eens de mensen in de bedrijfstak ‘te eenzijdig’ te vinden. Bovendien ‘is er meer in het leven dan voetbal’, voegde hij toe.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!