FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dreigt Senesi voor een prikkie kwijt te raken’

Feyenoord dreigt Marcos Senesi voor een lagere prijs kwijt te raken dan aanvankelijk gedacht. De Rotterdammers zouden namelijk genoegen nemen met slechts een verdubbeling van hun investering. Dit weet het medium TuttoMercatoWeb te melden.

Feyenoord betaalde een klein jaar geleden zo’n zeven miljoen euro aan San Lorenzo voor de handtekening van Senesi. Inmiddels zou de Rotterdamse club een vraagprijs van vijftien miljoen plus bonussen hebben geformuleerd. Dat is opvallend, want eerder circuleerde nog bedragen van minstens twintig miljoen.

Sevilla zou volgens eerdere berichten zelfs al een bedrag in die richting hebben geboden, maar dat bod zou zijn afgewimpeld. Atalanta Bergamo heeft de verdediger eveneens op de korrel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *