‘Johan Derksen zinspeelt op enorme Veronica Inside-verrassing’

De analisten Johan Derksen en Rene van der Gijp zien niets in een terugkeer van Veronica Inside in het oude format. Een andere tafelbezetting behoord wel tot de mogelijkheden.

TV-recensent Angela de Jong suggereerde dat beide voetbalanalisten met elkaar doorgaan. “En kijken of er met een andere presentator een zelfde soort programma gecreëerd kan worden.” Collega Dennis Jansen voegt in de Media Podcast echter een verrassende noot toe: “Of andersom.”

Jansen legt uit: “Ik had Johan Derksen vandaag toevallig aan de telefoon en hij zei juist het omgekeerde. Dat Wilfred dan met twee anderen aan tafel zou zitten… Met Hélène Hendriks of… Dat zij (Derksen en Van der Gijp, red.) niet meer doorgaan.”

De AD-journalist merkt een mildere toon bij Derksen. “Maar hij gaat er nog steeds vanuit dat het niet meer doorgaat. Hij heeft ook benadrukt: ze willen niet door. Marco Louwerens (directeur bij Talpa, red.) heeft hem nog gebeld, die gaat binnenkort een rondje maken langs de drie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *