‘Eric Botteghin tekent alsnog een contract bij Feyenoord’

Analist Jan Boskamp heeft vernomen dat verdediger Eric Botteghin alsnog een nieuw contract gaat tekenen bij Feyenoord. Dit zegt hij in een gesprek met Veronica Inside.

Enkele weken geleden werd het vertrek van Botteghin nog als nagenoeg definitief betiteld. Beide partijen kwamen er niet uit tijdens de onderhandelingen, mede doordat de Braziliaanse verdediger nog een andere competitie ambieert. Toch zou er een doorbraak lonken als we Boskamp mogen geloven.

Boskamp stelt dat Dick Advocaat ‘gelukkig’ is. “Ik weet dat hij er nog twee bij wil hebben, maar op dit moment heeft hij overal een dubbele bezetting. Waarschijnlijk gaat die Botteghin ook nog bijtekenen, maar ze zitten alleen met Senesi. Die is wel in trek bij iedereen”, aldus de voetbalanalist.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!