FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Boskamp present bij bruiloft: ‘Wilfred Genee was mager, maar lachte weer’

Rene van der Gijp trad onlangs in het huwelijk en analist Jan Boskamp was één van de genodigden. Ook Wilfred Genee en Johan Derksen waren van de partij.

Dit leek na de veelbesproken racisme-uitzending van Veronica Inside ondenkbaar, maar Boskamp zag dat er wel ‘een stap vooruit’ werd gezet. “Wilfred was er ook en hij heeft het René gesproken”, liet hij weten in de YouTube-rubriek Koffie met Boskamp. “Ik heb ook een beetje met Wilfred gesproken. Hij was wel mager, maar hij lachte eindelijk weer. Ik denk dat het lang geleden was dat hij gelachen had.”

Of er een basis is gelegd voor een doorstart van Veronica Inside, zal nog moeten blijken. Het handhaven van het andere format is voor Derksen en Van der Gijp geen optie, al staat Van der Gijp wél open voor een andere invulling van de show. Het drietal keert in augustus terug op de buis voor de hervatting van de Champions League. Of Genee, Van der Gijp en Derksen daarna verder gaan met elkaar, zullen ze in onderling overleg moeten beslissen, liet producent Talpa eerder op de vrijdag weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *