FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Harry Vermeegen moet ‘gluiperd’ Wilfred Genee opvolgen bij VI’

Niemand weet hoe de toekomst eruit ziet van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Het lijkt wel vast te staan dat het huidige format op de kop moet, tot ergernis bij programmamaker Harry Vermeegen.

“VI wil dus een andersoortig programma gaan maken. Dat is wat ik gelezen heb. Dan denk ik bij mezelf: ‘Ho, rustig aan met dat soort plannen, want dat gaat meestal helemaal fout’. Dat kan ik zeggen uit eigen ervaring. Weten jullie nog, Paul de Leeuw? Die ging zo leuk met een zaal met mensen, vol verrassingen, interactie met het publiek. Dat was zijn succes. Maar onze Paul raakte daar op uitgekeken, ging het anders doen door liedjes te zingen.. Dat ging helemaal mis. Geen succes.”

“André Hazes vroeger, wilde niet voor de 6000ste keer ‘Een Beetje Verliefd’ zingen en ging wat anders doen, omdat hij er zelf op uitgekeken was. Werd ook niks, want zijn fans wilden wél gewoon voor de 6000ste keer ‘Een Beetje Verliefd’ horen. Dat geldt voor Veronica Inside ook. Dit is hoe het altijd heeft gewerkt, deze setting. En dus zeg ik: gooi die gluipert Genee aan de kant, en zet daar Hans Kraaij junior neer. Kraaij, Gijp en Derksen: niks aan de hand. Dan fietst dat programma nog heel lang door.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *