‘Genee schiet uit de bocht en kiepert Johan Derksen over boord’

De heren Genee, Derksen en Van der Gijp hebben ruzie met elkaar en het is nog maar de vraag of dit goed gaat komen. In zijn column voor de Televizier gebruikt Carlo Boszhard een metafoor om zijn licht op de situatie te laten schijnen.

“Het is een beetje als sturen, als een kapitein op een schip: Soms neem je een beslissing die beter voor de koers is, maar niet per se beter voor de kapitein. In dit geval ging Wilfred Genee te veel naar links: hij schoot uit de bocht, waardoor Johan Derksen bijna over boord ging en de trouwe fans reddingsboeien naar hem moesten uitgooien.”

Boszhard, die in uitzendingen van VI altijd veel lof krijgt voor zijn persiflages in De TV Kantine, denkt dat de show nog wel terug gaat keren. “Was dit nu de laatste toch van de boot VI? Je bent van alle kanten aangevallen. De haaien en sommige kwallen hopen dat je verdrinkt, maar daarmee onderschatten zij de rol die je hebt. (…) Ik heb bijna alle afleveringen gezien en weet dat jullie misschien niet mét, maar zeker niet zonder elkaar kunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *