‘AZ wil viervoudig Nederlands international contracteren’

AZ wil een poging wagen om deze zomer Terence Kongolo binnen te halen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. AZ is al in gesprek met Huddersfield Town over een transfer van Kongolo. De Alkmaarders zien in de verdediger de ideale opvolger van Stijn Wuytens.

Kongolo doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in 2014 zijn debuut in Oranje. De verdediger vertok na een succesvolle periode bij Feyenoord naar AS Monaco, maar kwam daar niet goed uit de verf. Met Huddersfield speelde Kongolo op het hoogste niveau in Engeland, maar hij kon degradatie naar het Championship niet voorkomen.

Door een zware voetblessure kwam Kongolo dit seizoen niet veel in actie voor Huddersfield: hij bleef op één wedstrijd steken. Op 26 januari speelde Kongolo mee tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Manchester City. De verdediger is nog steeds niet helemaal fit en werkt nog aan zijn revalidatie.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!