FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Manchester City haalt Nederlander binnen voor 38 miljoen euro’

Volgens het Algemeen Dagblad is Nathan Aké hard op weg naar Manchester City. De Engelse topclub maakt naar verluidt 38 miljoen euro over aan zijn huidige club Bournemouth.

Het genoemde medium meldt vanochtend: “Nathan Aké staat nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester City. De club heeft zich vandaag gemeld bij degradatiekandidaat Bournemouth voor de 25-jarige verdediger uit Den Haag. Het team van trainer Pep Guardiola wil deze zomer de achterhoede aanzienlijk versterken. Aké, linksbenig en goed aan de bal, past in de filosofie van de Catalaan. De Citizens lieten weten in hem een potentiële kandidaat te zien.”

Men vervolgt: “Over bedragen is nog niet gesproken, al ligt de vraagprijs min of meer vast. Aké moet rond de 38 miljoen euro opbrengen. Als Bournemouth, voorlaatste op de ranglijst met nog één duel te gaan, degradeert uit de Premier League, zakt de transfersom mogelijk. Manchester City wil mede hierom pas het einde van het huidige seizoen eventueel met een concreet bod komen. Aké heeft bij Bournemouth nog een contract tot medio 2022.”

RTV Rijnmond liet gisteren weten dat Feyenoord en ADO Den Haag garen spinnen bij de naderende deal. De Rotterdammers zouden namelijk recht hebben op 480.000 euro en de Hagenaars op 98.000 euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *