FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arjen Robben: ‘Eljero is meer dan welkom hier’

Arjen Robben heeft Eljero Elia gepolst om de overstap te maken naar FC Groningen. Dat bevestigt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad:

“Ik hoorde dat Eljero terug wilde keren naar Nederland. Nou, altijd welkom hier. Eljero vond het leuk. Hij gaf geen concreet antwoord, komt natuurlijk ook niet uit deze regio. Maar het zou erg leuk zijn als je zulke spelers bij Groningen kunt verwelkomen.”

Elia reageert in De Telegraaf: “Natuurlijk is het heel eervol als Arjen je belt en met je wil samenspelen. Arjen is voor mij een voorbeeld qua manier van spelen, maar vooral qua leven voor de sport.”

Dat betekent overigens niet dat hij al een keuze heeft gemaakt: “Ik houd alle opties open. Mijn zaakwaarnemer Frank Schouten en ik gaan nu even heel goed kijken wat het beste bij me past. Naast FC Groningen willen ook ADO Den Haag, FC Twente en een aantal andere Eredivisie-clubs me heel graag, maar er is ook veel concrete belangstelling uit Italië, Engeland en Duitsland. Dat voelt goed, omdat ik het met mijn spel en door niet op te geven zelf heb afgedwongen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *