‘Toptalent van Feyenoord op weg naar de uitgang’

Feyenoord dreigt het toptalent Lamare Bogarde deze zomer te gaan kwijtraken. Dit weet het medium Feyenoord Youth Watcher te melden.

Het vertrek van Bogarde mag geen verrassing worden genoemd. Feyenoord probeerde maandenlang om de rechtsbenige middenvelder een contract te laten ondertekenen, maar uiteindelijk kwamen beide partijen niet tot een akkoord. Hij speelde nochtans al negen jaar in de jeugdopleiding van de Eredivisie-topclub.

Vermoedelijk gaat Bogarde deze zomer dus vertrekken bij Feyenoord. In eerder stadium werden Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, TSG 1899 Hoffenheim, Schalke 04, Juventus en AC Milan al gelinkt aan het neefje van oud-professional Winston Bogarde, die nu assistent-trainer is bij Ajax.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!