Renato Tapia heeft nieuwe club te pakken en tekent tot 2024

Renato Tapia heeft een nieuwe club te pakken. Hij gaat namelijk voetballen voor Celta de Vigo. Hij heeft een contract tot 2024 ondertekend.

Celta de Vigo streed tot de laatste speeldag om degradatie, maar wist ternauwernood als zeventiende te eindigen, ten koste van Leganés. Twee dagen na de laatste speeldag van het seizoen heeft het Tapia vastgelegd als eerste zomerse versterking.

De 53-voudig international van Peru was sinds 2013 actief op de Nederlandse velden. FC Twente haalde hem naar de Eredivisie, waarna Feyenoord hem in januari voor een bedrag van 1,5 miljoen euro overnam. Tapia speelde sindsdien 92 officiële wedstrijden voor Feyenoord en won vijf prijzen: tussendoor werd hij een half jaartje verhuurd aan Willem II.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *