Dick Advocaat gooit twee Feyenoord-spitsen uit de selectie

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft de spitsen Dylan Vente en Naoufal Bannis teruggezet naar de reserveploeg. Dat bevestigt Rini Coolen, de nieuwe oefenmeester van Feyenoord Onder 21.

“Spelers als Dylan Vente en Naoufal Bannis behoren tot hun grote teleurstelling tot het tweede team van de Rotterdammers. Ik heb er begrip voor dat zij het zien als een stapje terug, maar ze moeten wel schakelen, de knop omzetten. Daar geven we ze de tijd voor, maar daarna moeten ze wel in de richting dat ze trots moeten zijn om in dit team te spelen. Je zit zo dicht bij het eerste. Presteren dus en aan de deur kloppen van het eerste elftal”, stelt Coolen tegenover RTV Rijnmond.

Bannis werd vorig seizoen her en der wel ingezet in de hoofdmacht, maar maakte nog geen geweldige indruk. Vente werd verhuurd aan RKC, maar verloor zelfs bij de hekkensluiter van het Eredivisie-seizoen op gegeven moment zijn basisplaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *