‘Feyenoord kan terugkeer Calvin Verdonk niet betalen’

Door de blessure van Tyrell Malacia had Dick Advocaat er bij Feyenoord graag nog een linksachter bij gehad maar de komst van de transfervrije Calvin Verdonk blijkt onbetaalbaar te zijn. Dit weet Voetbal International te melden.

Verdonk speelde vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente, maar beschikte ook over een aflopend contract. Na de blessure van Malacia wilde Advocaat nog voor een half jaar over Verdonk beschikken, maar blijft Ridgeciano Haps voorlopig de enige linksback voor de Kleine Generaal.

Van Advocaat mag er in de huidige selectie ook niemand vertrekken. Volgens VI bestaat er ook voor niemand concrete belangstelling, al wordt er wel geïnformeerd naar het prijskaartje van Marcos Senesi. In tegenstelling tot berichten in buitenlandse media, behoort Sevilla niet tot die clubs. Crysencio Summerville is de enige speler die misschien vertrekt. ‘Hij krijgt een aantal weken de kans zich te bewijzen. Daarna moet de achttienjarige aanvaller zijn volgende zomer aflopende contract verlengen, anders komt hij op de transferlijst terecht’, schrijft het weekblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *