‘Geen serieuze belangstelling voor spelers van Feyenoord’

Volgens Voetbal International is er geen concrete interesse in spelers van Feyenoord. Dat staat haaks op de berichtgeving van het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt dat er drie boden op Marcos Senesi zijn afgewezen, waaronder een recordbedrag van 22 miljoen euro.

Wel zou er geïnformeerd worden naar de Argentijnse verdediger, maar volgens het management van Senesi zit daar Sevilla niet tussen.

Alleen Crysensio Summerville zou kunnen vertrekken bij de club. De aanvaller krijgt een aantal weken de kans om zich te bewijzen en moet daarna zijn aflopende contract verlengen, anders zal hij verkocht worden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!