FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ajax meldt zich voor speler met verleden bij Feyenoord

Volgens het Duitse medium BILD heeft Ajax interesse in Melayro Bogarde die speelt voor Hoffenheim. De achttienjarige verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

Twee maanden geleden maakte Bogarde zijn debuut onder oefenmeester Alfred Schreuder in de competitiewedstrijd tegen FSV Mainz 05, al werd hij in de rust gewisseld omdat hij tegen een gele kaart aan was gelopen. Het contract van Bogarde bij Hoffenheim loopt nog maar door tot medio 2021, waardoor hij vermoedelijk redelijk goedkoop op te pikken is.

Melayro is het neefje van Winston Bogarde, de nieuwe rechterhand van oefenmeester Erik ten Hag in de ArenA. De voormalige Oranje-international had onlangs nog advies voor het talent: “De buitenwacht zal proberen een bepaalde druk op hem te leggen, maar Melayro is een heel stoïcijnse jongen. Hij moet niet naar zijn oom of diens carrière kijken. Zijn streven moet zijn het hoogst haalbare te bereiken. Hopelijk krijgt hij een heel mooie en lange loopbaan en is hij in staat om uiteindelijk prijzen te winnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *