Arjen Robben probeerde Feyenoord-transfer ‘te verhinderen

Arjen Robben heeft voordat hij tekende bij Feyenoord contact opgenomen met Mark Diemers. Hij was er zo goed als uit met de club uit het Noorden maar toen Feyenoord aanklopte ging het mis.

De middenvelder vertelt in De Telegraaf: “Ik had een goed gevoel bij FC Groningen en kan niks slechts zeggen van de mensen daar, maar toen Feyenoord zich meldde, was het voor mij meteen duidelijk. Deze stap kon ik niet weigeren. Dit is voor mij een droomtransfer.”

Diemers werd dus gebeld door Robben: “Ik was dus al een tijdje op de hoogte van wat er ging gebeuren, maar ik had beloofd er mijn mond over te houden. Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet. Het leek me geweldig om met zo’n legend op het veld te staan, maar ondanks de bewondering die ik heb voor Robben, heb ik toch gekozen voor Feyenoord.”

De spelmaker legt uit: “Ik vind dat je uiteindelijk moet kiezen voor wat het beste is voor je eigen carrière. Maar het is wel heel bijzonder dat een speler als Robben de moeite neemt om jou op te bellen. Dat deed me wel iets. Toen bekend werd dat ik voor Feyenoord had gekozen, kreeg ik nog een berichtje van Robben, waarin hij me feliciteerde. Dat vond ik heel mooi en geeft wel aan hoe hij in elkaar steekt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!