‘Feyenoord laat verdediger per direct vertrekken’

Volgens het medium Kuiptalk neemt Feyenoord per direct afscheid van de jonge verdediger Noah Lewis. De Rotterdammers verhuurde Lewis vorig seizoen nog aan eerstedivisionist FC Dordrecht, maar dat werd geen succes.

De verdediger werd vroegtijdig weer teruggestuurd en de samenwerking op clubniveau verbroken. Het talent maakte het seizoen vervolgens af in Jong Feyenoord.

Bij de Rotterdamse club ziet men echter geen heil meer in een langere samenwerking. Feyenoord wil met de Jong-ploeg kampioen worden om zo de voetbalpiramide te bereiken, maar het elftal van Rini Coolen gaat die uitdaging aan zonder Lewis. Zijn tot 2021 doorlopende contract zou in onderling overleg zijn beëindigd.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!