FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eljero Elia kan zeer pikante transfer gaan maken deze zomer’

Eljero Elia werd met zijn club Basaksehir kampioen van Turkije en nu mag hij zich in de belangstelling heugen van Fenerbahce. Dat melden Turkse media en Voetbal International.

Elia werd vorige week met Basaksehir kampioen van Turkije en speelt volgend seizoen voor een andere club. FC Groningen, FC Twente en ADO Den Haag hopen hem terug te halen naar de Eredivisie, maar er zijn meer kapers op de kust. Fenerbahçe heeft zich als laatste bij het rijtje geïnteresseerden gevoegd.

Een overstap naar Fenerbahçe zou pikant zijn, gezien de rivaliteit tussen de Turkse topclubs. Naar verluidt bereidt de club een aanbieding voor. Elia zelf neemt pas na dit seizoen een besluit over zijn toekomst. Basaksehir speelt nog in de Europa League en treft in de achtste finale FC Kopenhagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *