FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Fox en Ziggo bereiken toch akkoord over uitzenden van Eredivisievoetbal

Fox Sports en Ziggo verlengen hun samenwerking. Dit betekend dat er ook volgend seizoen Eredivisievoetbal bij de zender te zien zal zijn voor de abonnee’s. Het leek er even op dat alles op zwart zou gaan. Beide partijen voerden moeizame onderhandelingen na een prijsverhoging van FOX. Die plooien zijn nu gladgestreken.

Het betekent dat de zenders van de Eredivisie-rechtenhouder beschikbaar blijven voor klanten van Ziggo. Daarnaast kunnen Ziggo-abonnees tot eind 2020 gratis FOX Sports 1 ontvangen. “Hiermee willen we de clubs en de fans tegemoetkomen en er zo voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten van de Nederlandse competities wanneer deze starten”, aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo, in een persbericht.

FOX Sports-directeur Frank Rutten noemt de verlengde samenwerking ‘geweldig’ nieuws. “Het Nederlandse clubvoetbal is hiermee breder beschikbaar dan ooit tevoren. En terecht, want het zijn geweldige competities met prachtige clubs, spelers en supporters waar miljoenen mensen iedere week zoveel plezier aan beleven. Te beginnen vanaf komende vrijdag als de FOX Sports Eredivisie Comeback van start gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *