Steven Berghuis: ‘Nog weken nodig om fit te worden’

Feyenoord moet het voorlopig nog doen zonder Steven Berghuis. De aanvoerder ontbrak maandag op de groepstraining en in gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij zelf aan nog wel wat weekjes nodig te hebben om helemaal fit te worden.

De aanvaller is nog herstellende van een longinfectie waarvoor hij ook enkele dagen in het ziekenhuis heeft gelegen. “De komende twee, drie weken zal ik langzaam op gaan bouwen”, aldus Berghuis. “Ik zit nog aan de antibiotica en dat heeft effect op je conditie. Ik heb dus nog wel even nodig om weer helemaal de oude te worden.”

Berghuis verwacht bovendien dat hij ook komend seizoen het shirt van Feyenoord zal dragen. “Garanties geven kun je nooit. Je weet nooit of er nog wat voorbij komt. Maar de kans is groot dat ik bij Feyenoord blijf”, zo geeft hij aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *