‘Feyenoord heeft peperdure opvolger van Steven Berghuis in het vizier’

Feyenoord ziet in de Roemeense vleugelaanvaller Dennis Man de potentiele opvolger van Steven Berghuis mocht deze vertrekken. Feyenoord Transfermarkt schrijft dat de Rotterdammers ‘altijd nog geïnteresseerd’ zijn in de Roemeense rechtsbuiten.

Man is nu nog actief voor bekerwinnaar FCSB, dat via voorzitter Gigi Becali een transfersom van twaalf miljoen euro heeft geformuleerd. Zijn huidige verbintenis in Boekarest loopt nog twee jaar door.

Het doorgaans goed geïnformeerde medium noemt die vraagprijs ‘op dit moment niet reëel’. Sowieso kan Feyenoord pas echt toeslaan zodra Berghuis is verkocht. De aanvoerder heeft met de clubleiding een afspraak hieromtrent, maar op dit moment is het relatief stil rond zijn persoon.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!