FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Einde Veronica Inside nabij na gesprek Genee, Derksen en Gijp’

Gisteren zaten de heren van Veronica Inside bij elkaar voor een een gesprek over de toekomst. Dit vond plaats bij het Van der Valk hotel in Zwolle maar het gesprek heeft niets opgeleverd. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De kamer in het hotel was van 15.00 tot 18.00 geboekt, al werd die tijd niet volgemaakt. Na vijf kwartier kwamen de heren weer naar buiten. Volgens de berichtgeving zijn ze geen steek opgeschoten. Vrijdag praat het trio verder met de directie van Talpa, maar die hoeft niet te rekenen op een hereniging van de heren aan tafel.

Het AD schreef: ‘Nadat Derksen bij hem thuis Talpa-directeur Marco Louwerens had ontvangen en in Grolloo ook bezoek had gehad van Genee, was vandaag het ultieme gesprek. Daar bleek dat de breuk niet meer te lijmen is. Wilfred Genee wil graag verder, René van der Gijp twijfelt ernstig, maar Johan Derksen ziet het niet meer zitten. Zodoende kan John de Mol, eigenaar van Talpa (en zender Veronica waarop Veronica Inside wordt uitgezonden), het programma zo opheffen.’

‘In de contracten van de heren staat naar verluidt namelijk dat als één van de drie opstapt, De Mol de voetbaltalkshow kan opheffen. Overigens kan de mediatycoon in dat geval ook nog een vervanger aanstellen – bijvoorbeeld Wim Kieft – maar die kans lijkt klein, ook getuige de woorden van René van der Gijp nadat ze de kamer uitkwamen. “Voor zeventig, tachtig procent van het Nederlandse publiek hoeft het niet meer.”‘

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *