FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kökcü krijgt nieuws uit Londen’

Arsenal zou nog altijd Orkun Kokcu niet vergeten zijn. De kans bestaat dan ook dat de Londenaren nog met een miljoenenbod gaan komen.

Al maanden worden Arsenal en Kökcü aan elkaar gelinkt. Er werd zelfs bericht over een naderend akkoord, maar uiteindelijk besloot de middenvelder dit niet af te wachten en voor de zekerheid van Feyenoord te kiezen. Hij ging in op een gloednieuw contractaanbod en verklaarde dit seizoen in De Kuip actief te willen blijven.

Arsenal kan echter nog niet doorpakken door toedoen van Mesut Özil. De Duitse grootverdiener moet eerst van de loonlijst af en dat is vooralsnog niet gelukt. Volgens The Express is Kökcü een serieuze optie om de spelmaker op te volgen in het Emirates Stadium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *