FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ontvangt bod van 18 miljoen euro’

Feyenoord heeft een bod van 18 miljoen euro binnengekregen van Leeds United voor de Argentijnse mandekker Marcos Senesi. Technisch directeur Frank Arnesen zou echter pas willen praten bij een aanbieding van meer dan 20 miljoen euro, maar het verschil is niet al te groot…

De website Olé voegt daaraan toe dat Sevilla vorige maand nog concreet was voor de handtekening van Senesi. De werkgever van Luuk de Jong zou 15 miljoen euro hebben geboden voor zijn doelwit, maar dat voorstel werd naar verluidt in de prullenmand gedeponeerd door Feyenoord.

Voetbal International meldde onlangs nog: “Voor Advocaat is het belangrijk dat wie er nu is, ook blijft. Vandaar dat hij op voorhand zijn veto uitspreekt tegen het vertrek van spelers. Er mag nog zo veel belangstelling zijn voor Marcos Senesi; hij gaat níét. Pas als er een krankzinnige transfersom tegenover staat, misschien.” Doet Leeds er nog een paar miljoentjes bij, dan is het de vraag of Feyenoord zijn poot stijf kan houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *