FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi ziet avontuur bij Leeds United wel zitten’

Marcos Senesi mag zich in de belangstelling heugen van heel wat clubs en onlangs kwam daar ook promovendus Leeds United bij. De coach Marcelo Bielsa zou met de Feyenoorder de Premier League in willen. Het lijkt er sterk op dat de verdediger wel oren heeft naar een nieuw avontuur.

In navolging van het nieuws van Radio Continental blijkt nu dat Feyenoord een nieuw contract heeft voorgesteld aan Senesi. De verdediger zou daar in normale omstandigheden wel oren naar hebben, maar zou de club nu in de wachtkamer hebben gezet om te kijken of een volgende stap al haalbaar is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *