Stefan de Vrij uitgeroepen tot beste verdediger Serie A

Groot nieuws voor Stefan de Vrij. Hij is namelijk uitgeroepen dit seizoen tot beste verdediger van de Serie A. Naast De Vrij vielen ook Wojciech Szczesny (beste doelman), Alejandro Gomez (beste middenvelder), Ciro Immobile (beste aanvaller), Dejan Kulusevski (beste jongeling) en Paulo Dybala (Speler van het Jaar) in de prijzen.

Dat maakt de Serie A via officiële kanalen bekend. De prijzen werden uitgedeeld aan de hand van statistieken. Alle wedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en in de Italiaanse Supercup werden hierbij meegerekend.

De Vrij kende een uitstekend seizoen met Internazionale en eindigde achter Juventus als tweede. De Nederlander speelde in 34 van de 38 competitiewedstrijden van Inter mee en wist hierin een uitstekende indruk achter te laten. Het was het tweede seizoen voor de Oranje-international in Milaan. Eerder speelde De Vrij al voor Lazio.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *