FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord begaat een enorme blunder en moet voor hem gaan’

Dick Advocaat begint aan zijn laatste seizoen als trainer van Feyenoord en zijn opvolger in de persoon van Dirk Kuyt staat al klaar. Analist Johan Derksen lijkt het beter dat iemand anders dan het roer gat overnemen en komt met een naam naar voren.

RTV Rijnmond sprak Derksen in De Kuip en vroeg hem naar de verlenging van Henk Fraser bij Sparta Rotterdam. “Of dat goed nieuws is? Voor Sparta wel”, zo stelt de veelbesproken voetbalanalist. “Ik zie in Fraser een hele goede trainer voor de toekomst. Ik denk dat Henk Fraser hier nog wel een keer in De Kuip terechtkomt.”

Het regionale medium stelt dat met Kuyt de opvolger voor Advocaat bekend lijkt. “Dat zou ik heel onverstandig vinden”, stelt Derksen. “Op basis waarvan moet Kuyt hier als hoofdtrainer van Feyenoord beginnen? Die heeft bij de jeugd nog niet eens laten zien dat hij het vak beheerst. Op basis van zijn prestaties op het veld? Dat is niet genoeg. Dat is heel wat anders dan een team managen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *