‘Feyenoord gaat niet meedoen om de titel’

De supporters van Feyenoord hebben er onder Dick Advocaat alle vertrouwen in op een mooi seizoen. De landstitel lonkt, maar analist Johan Derksen geloofd daar maar weinig van.

Advocaat is gebleven, de selectie is grotendeels intact gebleven en er zijn zelfs enkele nieuwe spelers gecontracteerd. De voortekenen zijn goed. Maar stelt Derksen: “Ik geloof niet dat Feyenoord mee gaat doen om de titel, maar het is wel leuk dat Dick Advocaat is gebleven.”

In gesprek met RTV Rijnmond vertelt Derksen dat hij niet meer op Advocaat had gerekend. “Dick heeft het ultieme gepresteerd. Hij nam een rammelend elftal over van Jaap Stam en als de competitie een paar weken langer zou duren, had hij nog meegedaan om het kampioenschap ook. Beter kan nooit. Daarom vind ik het een beetje roekeloos.”

“Hij had op zijn hoogtepunt moeten stoppen en thuis zijn centjes moeten gaan tellen. Daar was hij ook hartstikke druk mee geweest”, aldus Derksen, die wel ‘iets magisch’ ziet gebeuren. “De spelers willen een stap extra voor hem doen. Publiek adoreert hem. Hij is een uitstekende zegsman voor deze club. Voor de uitstraling van Feyenoord is het geweldig.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!