‘Feyenoord krijgt belangrijk Kokcu nieuws te horen vanuit Londen’

Orkun Kokcu werd een lange tijd gelinkt aan Arsenal om Mesut Ozil te gaan opvolgen maar The Gunners lijken nu voor een andere optie te gaan. Dit weet het medium Football.London te melden.

De Duitser is begonnen aan zijn laatste contractjaar in het Emirates Stadium, maar komt nauwelijks nog voor in de plannen van de Spaanse coach. Gezien zijn weeksalaris van 350.000 pond wil de club bij voorkeur zo snel mogelijk van hem af.

De naam van Kökcü viel de laatste maanden vaak bij Arsenal, zelfs nog nadat hij diens contract met Feyenoord verlengde. Maar nu lijkt het er dus op dat Areta met Smith Rowe een eigen talent de voorkeur gaat geven bij de Premier League-club. Hij zou op lange termijn Özil moeten doen vergeten.

Smith Rowe maakte als huurling indruk bij Huddersfield Town. Meerdere Premier League-clubs zijn geïnteresseerd, maar Arteta wil hem dus een grote kans geven in Londen. Daarmee is de interesse in de Feyenoorder definitief op een lager pitje gezet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!