Jens Toornstra haalt snoeihard uit over coronavirus

Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra stoort zich regelmatig als hij de televisie aanzet. Het coronavirus is nog lang niet verslagen, maar er wordt volop gedemonstreerd en door het mooie weer ziet het op menig strand zwart van de badgasten…

In het Algemeen Dagblad reageert de Feyenoorder: “Mensen die doen alsof er niets aan de hand is in de wereld; daar kan ik me echt behoorlijk druk om maken, ja. Dan denk ik: weet je wel wat jullie met jullie gedrag veroorzaken bij anderen? Neem die groep verstandelijk beperkten, waar mijn moeder mee werkt. Die hebben dus maanden opgesloten gezeten vanwege corona, hè.”

Toornstra gaat verder: “Die konden en mochten niks, terwijl het buiten dertig graden was. En ondertussen zie je mensen vrolijk met elkaar demonstreren op een veel te vol plein. Begrijp me niet verkeerd, hoor. Ik zit zelf ook niet hele dagen thuis, eet ook weleens in een restaurantje, ben echt geen heilige. Maar dat massale egoïstische gedrag, dat puur alleen naar jezelf kijken; daar kan ik heel slecht tegen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *