FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord maakt melding van positieve coronatest binnen selectie

Feyenoord heeft binnen de selectie een coronageval ontdekt. Om wie het gaat is niet bekend maar hij wordt voorlopig in quarentaine gehouden. Voor de oefenwedstrijd van zondag tegen Sparta Rotterdam heeft de positieve test geen consequenties. Vrijdag werden alle spelers van Feyenoord getest op het virus.

Om welke speler het gaat, laat Feyenoord op privacy redenen in het midden. De Rotterdammer zijn het testen op corona deze week gaan intensiveren. Gisteren kreeg de selectie een corona-college van Casper van Eijck, virologe Annemiek van der Eijk en IC-arts Diederik Gommers. Het drietal gaf de Feyenoorders een uitgebreide uitleg over het virus en de te nemen voorzorgsmaatregelen.

Zondagmiddag speelt Feyenoord tegen Sparta de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Het coronageval binnen de selectie heeft daarvoor geen consequenties. Vlak voordat Feyenoord de positieve test naar buiten bracht, zette Willem II een streep door het oefenduel van zaterdagmiddag met IJsselmeervogels. Voor de tweede keer deze voorbereiding is de selectie van de Tilburgers getroffen door COVID-19.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *