Feyenoord komt met driedubbel contractnieuws naar buiten

Feyenoord heeft drie jeugdspelers aan zich weten te binden. Het gaat om Quilindschy Hartman, Ramon Hendriks en Sem Valk (allen 18). Ze tekenden hun eerste verbintenis in de Kuip.

Het trio is nu tot medio 2023 aan de club verbonden. Feyenoord meldt: ‘De drie talentvolle verdedigers zetten vandaag in de perszaal van De Kuip hun handtekening in bijzijn van vrienden en familie. Door de versoepeling van de coronamaatregelen behoort een officieel contractmoment met een select gezelschap in De Kuip weer tot de mogelijkheden.’

‘Voor het trio, dat afgelopen seizoen nog onderdeel uitmaakte van de selectie van Feyenoord Onder 19, wacht na de zomer een avontuur in een gloednieuwe competitie. Hartman, Hendriks en Valk spelen vanaf dit najaar namelijk in Feyenoord Onder 21. Daarmee gaan ze de strijd aan in de zogenaamde voetbalpiramide, met als uiteindelijke doel promotie richting de Keuken Kampioen Divisie.’

Directeur Frank Arnesen is dolblij met de deals. “Deze jongens vormen het kloppende hart van de defensie van Feyenoord Onder 21. Stuk voor stuk zijn het verdedigers met de nodige voetballende kwaliteiten. Vanaf dit najaar mogen ze dat laten zien in de nieuwe Onder 21-competitie. Aan hen de taak om ervoor te zorgen dat Feyenoord daarin optimaal presteert. Maar vandaag moeten ze natuurlijk eerst genieten van dit mooie moment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *