Feyenoord vreest opnieuw voor zware blessure van deze speler

Feyenoord houdt opnieuw rekening met een zware blessure voor Sven van Beek. In het oefenduel met Sparta van afgelopen zaterdag viel hij vroegtijdig uit. Hij greep naar zijn linkervoet. Afgelopen seizoen speelde hij door een enkelblessure slechts één duel.

Volgens Voetbal International vreest Feyenoord wéér voor een zware blessure. Vlak voor de coronacrisis maakte Van Beek net zijn rentree en begon hij de voorbereiding vol goede moed. Maar na tien minuten tegen Sparta ging het alweer mis voor de pechvogel.

Van Beek moest naast vorig seizoen ook het kampioensjaar grotendeels missen. Toen speelde een teenblessure hem parten en moest hij de landstitel op krukken vieren. Onderzoek moet nu uitwijzen hoe ernstig het deze keer gesteld is. Dick Advocaat hoopt dat het meevalt. De trainer van Feyenoord zit al niet ruim in zijn centrale verdediger. Als Van Beek wegvalt, zijn Marcos Senesi, Eric Botteghin en George Johnston de enigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *