‘Feyenoord laat meer fans toe in aankomende oefenpotjes’

Aankomende zondag oefent Feyenoord in de eigen Kuip tegen FC Twente. Er zijn dan 5000 fans welkom. Dit zijn er 2000 meer dan in het oefenduel tegen Sparta. Bij de wedstrijd gelden dezelfde richtlijnen en maatregelen als bij de wedstrijd tegen Sparta, meldt de club.

Dat betekent dat alle supporters verplicht een mondkapje op moeten. De kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Twente begint dinsdag. Supporters betalen een tientje per kaart.

Het was eerst de bedoeling dat er voor het duel met Sparta 7000 fans welkom waren in De Kuip, maar na teksten van premier Mark Rutte, die niet blij was met de zingende supporters tijdens de openbare training, besloot de club om dat aantal fors naar beneden te brengen. Tegen Twente zijn er weer meer fans welkom: van 3000 naar 5000 dus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *