Tweede positieve coronatest bij Feyenoord

Feyenoord is opnieuw getroffen door een coronabesmetting. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis. Zaterdagmiddag werd de eerste besmetting gemeld.

Feyenoord noemt in verband met de privacywetgeving geen namen, maar de club stelt vast dat de besmetting van de tweede speler vrijwel zeker tot stand is gekomen na contact met de eerste. De speler in kwestie had tijdens de eerste testronde namelijk een negatieve test afgelegd.

Volgens clubarts Casper van Eijck was er tijdens de wedstrijd van zondagmiddag nog geen sprake van besmettingsgevaar. Desondanks heeft Feyenoord stadgenoot Sparta wel op de hoogte gebracht van de testresultaten. De stadionclub speelt zondag thuis tegen FC Twente: die wedstrijd gaat vooralsnog door, vrijdag zal er een nieuwe testronde in De Kuip plaatsvinden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!