FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord betrekt Volendam in transferplan met Antonucci

Franco Antonucci staat voor een transfer nar Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Volgens de krant denken de Rotterdammers aan een transferconstructie met FC Volendam, dat hem afgelopen seizoen al huurde van AS Monaco.

De 21-jarige spelmaker maakte grote indruk bij Het Andere Oranje, maar lijkt weinig toekomst te hebben bij AS Monaco, dat Antonucci in 2017 overnam van Ajax. Feyenoord Transfermarkt en het Waalse medium La Dernière Heure meldden dat Feyenoord achter de aanvallende middenvelder aanzit en ook het AD komt maandag met nieuws over Antonucci.

Feyenoord heeft niet de middelen om zijn tot 2022 doorlopende contract af te komen, maar broedt volgens de berichtgeving op een ingenieuze constructie. Als FC Volendam de eerste termijn van de transfersom voor zijn rekening neemt, kan Antonucci ook komend seizoen aan De Dijk gestald worden. Feyenoord zou dan in een later stadium de rest van de transfersom aan Monaco over kunnen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *