Voormalig Feyenoorder duikt op bij amateurclub Quick Boys

Ricky van Haaren laat het profvoetbal op 29-jarige leeftijd achter zich. Hij gaat namelijk aan de slag bij de amateurclub Quick Boys. Dit meldt de club via haar digitale kanalen.

Afgelopen seizoen stond Van Haaren onder contract bij het Poolse Olimpia Grudziad. “Na het vertrek van Kevin Jansen (naar FC Dordrecht, red.) zijn wij geduldig op zoek gegaan naar een geschikte vervanger voor op het middenveld. Ricky is een geweldige speler die ons naar een hoger niveau kan tillen”, aldus bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff van Quick Boys.

Van Haaren debuteerde bij Feyenoord, maar van een doorbraak kwam het nooit. “Vanwege zijn ervaring en specifieke kwaliteiten zien wij in hem een belangrijke schakel binnen het team. Ricky is fit en traint deze week al mee met de selectie”, besluit Pluimgraaff.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!