FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord heeft 4e zomeraanwinst definitief binnen

Feyenoord heeft volgens RTV Rijnmond vandaag haar vierde versterking van het seizoen binnengehaald. Het gaat om Francesco Antonucci die overkomt van AS Monaco.

De Belg wordt al medisch gekeurd en zal daarna deze week nog tekenen in de Kuip. ‘De speler van AS Monaco wordt gehaald voor de toekomst en zal nog niet dit seizoen aansluiten in Rotterdam. Het is de bedoeling dat Antonucci ook komend seizoen zijn minuten maakt bij FC Volendam, in de Keuken Kampioen Divisie. Daar speelde hij ook afgelopen seizoen al’, schrijft het regionale medium.

‘De aanvallende middenvelder maakte elf doelpunten in twintig duels. Omdat Feyenoord amper budget heeft om spelers te kopen, moet technisch directeur Frank Arnesen creatief zijn. Voor het komende seizoen wil Feyenoord zich nog versterken met een verdedigende middenvelder, een linksback en – door de zware blessure van Van Beek – een centrumverdediger.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *