OFFICIEEL: Feyenoord contracteert Portugese middenvelder Bernardo Silva

Feyenoord heeft een groot Portugees talent weten vast te leggen. Volgens medium Feyenoord Transfermarkt maakt de Portugese middenvelder Bernardo Silva de overstap naar Rotterdam.

De 19-jarige middenvelder, niet te verwarren met de voetballer van Manchester City, gaat naar verluidt niet direct aansluiten bij de selectie van Dick Advocaat. In plaats daarvan krijgt de Portugees eerst de kans om bij Feyenoord Onder 21 te wennen.

De Rotterdammers hoefden geen transfersom aan Benfica te betalen voor de komst van Bernardo Silva. Eerder maakte RTV Rijnmond al bekend dat Feyenoord eveneens bijna beet heeft met Francesco Antonucci. De gehuurde voetballer van FC Volendam komt over van AS Monaco.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!