‘Crysencio Summerville kan Eredivisie-transfer maken’

Crysencio Summerville hoopt dit seizoen voor een basisplaats te gaan bij Feyenoord maar mocht dit niet lukken dan heeft de jonge buitenspeler een plan B.

ZO-NWS schrijft namelijk: “Fortuna Sittard houdt Crysencio Summerville van Feyenoord in het vizier als optie voor de positie van rechtsbuiten die in de selectie nog extra ingevuld moet gaan worden. De talentvolle aanvaller staat op de lijst van eventuele versterkingen bij de eredivisionist.”

Summerville (18) heeft een aflopend contract in De Kuip. Eerder werd nog wel bericht over een nieuw akkoord, maar dat is nog niet bevestigd. Fortuna zou op advies van onder meer hoofdtrainer Kevin Hofland willen profiteren als de aanvaller geen basisplaats weet te veroveren onder Dick Advocaat.

Technisch manager Sjors Ultee reageert als volgt: “Wat ik wel hierover kan zeggen is dat we op dit moment de prioriteit hebben liggen bij het aantrekken van een centrale spits. Dat is namelijk een positie die financieel gezien duurder zal zijn ook. Als dat geregeld is, dan zullen we de positie van rechtsbuiten verder gaan invullen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *