Willem van Hanegem snapt niets van ‘Antonucci’ transfer Feyenoord

Onlangs werd bekend dat Feyenoord de middenvelder Franceso Antonucci overneemt van AS Monaco. De Rotterdammerz ullen hem eerst een seizoen verhuren aan FC Volendam. Clubicoon Willem van Hanegem snapt niets van deze transfer.

In het Algemeen Dagblad schrijft hij allereerst: “Feyenoord tegen FC Twente was het aanzien niet waard, maar het gaat ook nog nergens om. De club gaat nog een centrale verdediger halen omdat Sven van Beek er zes maanden niet bij is. Er is alleen geen geld. Straks weer wel, begrijp ik, want over een jaar krijgt AS Monaco het transfergeld voor Francesco Antonucci. Daar verwachten ze, las ik, heel erg veel van in De Kuip. Maar hij moet eerst nog een jaar bij Volendam spelen.”

De Kromme vervolgt zijn verhaal: “Dat kun je beleid noemen, maar ik vind het vooral heel gek. Feyenoord heeft geen financiële mogelijkheden, zegt technisch directeur Frank Arnesen zelf. Wat er wel aan geld is, zou ik dan investeren in de posities waar de huidige ploeg geen kwaliteit heeft. Of die Antonucci moet echt een geweldenaar zijn. Maar als dat werkelijk zo is, haal je hem op 21-jarige leeftijd toch meteen binnen bij een ploeg waar ze wel een goede speler kunnen gebruiken? Dan wacht je toch niet nog een volledig jaar? Heel apart.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!