‘Feyenoord moet Jonathan de Guzman gaan ophalen’

Volgens presentator Bart Nolles zou Feyenoord er goed aan doen om Jonathan de Guzman terug te halen naar de Kuip. Hij kan transfervrj worden opgehaald bij Eintracht Frankfurt.

Rob Jacobs laat in FC Rijnmond weten het eens te zijn met die suggestie. “Zou ik direct doen.” Geert den Ouden is het daar helemaal mee eens. “Hij heeft een periode gehad, waarin hij het prima heeft gedaan bij Frankfurt. Dan moet je het niveau van Feyenoord ook aankunnen.”

Den Ouden begrijpt de roep van Advocaat om versterkingen. “Advocaat overdreef een beetje, want het klopt niet dat ze er maar twee bij hebben gekregen, zoals hij zei. Maar ze zijn best wat kwijt geraakt. Karsdorp in goeden doen is een goede speler voor Feyenoord. Bryan Linssen vind ik een goede speler, maar Mark Diemers moeten we nog afwachten…”

Jacobs is zelfs sceptisch over deze ploeg. “Ik heb eerder het idee dat ze er op achteruit zijn gegaan. De verhouding is scheef. Er zijn er te weinig die het niveau van Feyenoord aankunnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!