‘Georginio Wijnaldum vertrekt naar FC Barcelona’

Georginio Wijnaldum wordt door de Engelse media in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. En dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat Ronald Koeman de overstap maakt van het Nederlands elftal naar het Camp Nou-stadion.

Het is algemeen bekend dat de Zaandammer een fan is van de kwaliteiten van Gini en de link is dus snel gelegd…

Des te meer omdat Barça niet zo heel veel geld beschikbaar heeft en Wijnaldum nog maar één seizoen onder contract staat bij de Reds, waardoor hij relatief goedkoop op te pikken is. Al zal er natuurlijk wel een transfersom betaald moeten worden voor de oud-speler van PSV en Feyenoord.

Journalist Kevin Palmer zou het in ieder geval zeker niet gek vinden als de middenvelder bij Barça aan de slag gaat, zo meldt hij op Twitter.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!