FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord zet Crysencio Summerville uit de selectie

Crysencio Summerville is door Feyenoord teruggezet naar het tweede elftal. Dit heeft technisch directeur Frank Arnesen bevestigt. De 19-jarige vleugelaanvaller wil zijn contract in Rotterdam niet verlengen en moet zich nu melden bij het O21-elftal.

Arnesen laat tegenover het AD weten dat de tijd verstreken is voor Summerville. “We hadden hem tot zondag een deadline gegeven”, zegt de Deense technisch directeur van Feyenoord. Die deadline is nu verstreken. “En dus traint hij vanaf nu mee met het elftal onder 21 jaar.”

De gesprekken tussen Feyenoord en Summerville zijn al een tijdje aan de gang. De Rotterdammers willen hem langdurig vastleggen en hebben er vertrouwen in dat hij kan doorbreken in De Kuip. De clubs die zich de afgelopen maanden bij Feyenoord meldden voor de aanvaller werden teleurgesteld. Summerville zelf vraagt zich echter af hoe zijn perspectief is in Rotterdam-Zuid en twijfelt daardoor over contractverlenging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *